Επίσημο αίτημα της ΑΕΚ για το "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ



Η ΑΕΚ έχει λίγες ημέρες ακόμα για να δηλώσει επίσημα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία την έδρα που θα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Να θυμίσουμε πως οι έδρες και των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στα ημιτελικά κρίθηκαν ακατάλληλες και τους ζητήθηκε να δηλώσουν νέο γήπεδο μέχρι και τις 24 Απριλίου. Η ΑΕΚ ζήτησε και πήρες λίγες ημέρες παράταση για να βρει μια λύση με το γηπεδικό.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες τou enwsi.gr μετά από σκέψη και αφού εξετάστηκαν οι επιλογές που υπάρχουν στην Αττική οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» αποφάσισαν πως η καλύτερη λύση είναι ο τελικός να πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Για αυτό και έκαναν επίσημο αίτημα στην διοίκηση του ΟΑΚΑ για να τους παραχωρηθεί το γήπεδο και όταν λάβουν επίσημα απάντηση θα ενημερώσουν και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου όταν και λήγει η προθεσμία της παράτασης.

Το ΟΑΚΑ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα υπόλοιπα Ολυμπιακά Ακίνητα ενώ θα εξυπηρετήσει καλύτερα και την μαζική προσέλευση του κόσμου. Ουσιαστικά οι εργασίες που θα πρέπει να γίνουν για τον τελικό είναι να τοποθετηθεί τάραφλεξ στον αγωνιστικό χώρο, να μπουν τα τέρματα και τα δίχτυα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου