Ω Αθάνατοι Σοφοί...!

Γράφει ο συνεργάτης μας
Nick the Greek-Jnr


Διάβασα και εγώ σήμερα αυτό το άνευρο μουρμουρητό των αθανάτων σοφών της Ακαδημίας των Αθηνών, που κατάφεραν να ανακοινώσουν πέντε γραμμές επιτέλους, για το τεράστιο Εθνικό μας θέμα !!!
Και έμεινα φίλοι μου αποσβολωμένος, έμεινα κατάπληκτος, έμεινα εννεός, κοινώς « κάγκελο».. !!! 
Μα είναι δυνατόν?..... 
Για άλλο θέμα μιλούν?.....
Τόσων χρόνων προσπάθειες, συνομιλίες, συμφωνίες, διαφωνίες, κούφιες κουβέντες, «κόλπα», « μπλόφες», παραχαράξεις, προπαγανδιστικές ενέργειες, δεν δίδαξαν τίποτε μα τίποτε, σε κανέναν, εκεί στην Αθήνα, στο κλεινόν Άστυ? 
ΌΧΙ, ΌΧΙ, ΌΧΙ, αγαπητοί και σεβαστοί Ακαδημαϊκοί.


Τίποτε από όλα αυτά που λέτε να μην αλλάξει… ΤΙΠΟΤΕ.
Ας κρατήσουν τα βιβλία τους, τα αγάλματά τους, τούς χάρτες τους, τα συντάγματά τους, τους αλυτρωτισμούς και ότι άλλο ψευδοιστορικό και παραπλανητικό έχουν κατασκευάσει, έτσι κι’ αλλιώς όλοι γνωρίζουν πλέον την αλήθεια και ή γελούν μαζί τους ή τους λυπούνται!!! 
Αγαπητοί κ. κ. σοφοί και κυβερνητικοί διαπραγματευτές:
Μόνο ΈΝΑ, ΈΝΑ, ΈΝΑ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ !!! ΝΑΙ  Χωρίς με κανένα τρόπο, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!
Ή μόνο του ή σύνθετο ή με παράγωγα, εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Μόνο αυτό να αλλάξει, και ΤΕΛΟΣ. 
Όλα τα υπόλοιπα θα εξαφανιστούν, θα σβήσουν μόνα τους τώρα πια, γιατί υπάρχει η πληροφόρηση, το ίντερνετ, η επικοινωνία, η γνώση της αλήθειας πλέον, της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ιστορίας και η αποκαθήλωση των κομμουνιστικών προσπαθειών, για την επικράτηση του πανσλαβισμού στην Βαλκανική, με όχημα τους κατασκευασμένους «σλαβομακεδόνες», από στυγνούς δικτάτορες και εθνικούς προδότες και όλα πλέον, είναι στο φως !!!
Αν δεν σας τα είπαν, το κράτος αυτό, έχει περίπου δυο εκατομμύρια κατοίκους.
Εξ αυτών Οι 550.000 είναι Αλβανοί, 1.000.000 σλάβοι ( εκ των οποίων οι 300.000 και πάνω δηλώνουν Βούλγαροι και έχουν διαβατήρια και Βουλγαρική υπηκοότητα, ) Οι υπόλοιπες 500.000 είναι Τούρκοι, Γύφτοι, Σέρβοι, Βόσνιοι , Βλάχοι και 3% αγνώστου εθνικότητας!) Ούτε ένας Έλληνας!!!
Και όμως, σχεδόν 350.000 κάτοικοι του κρατιδίου είναι εκσλαβισμένοι ή εκμακεδονισμένοι - εκβουλγαρισμένοι βιαίως, ΈΛΛΗΝΕΣ Βλάχοι, Σαρακατσαναίοι ή πρόσφυγες από τον εμφύλιο, με κρυφή πληγωμένη αλλά άσβεστη Ελληνική συνείδηση! 
Σε δέκα χρόνια, αν υπάρχουν σαν κρατική οντότητα, θα λέγονται Αλβανική δημοκρατία της Ιλλυρίας ( Κοσοβαράφσκα Μακεντόνσκατα )…. . 
Καταλάβατε τώρα? Αυτά τα απλά πράγματα? 
Αν ναι, αλλάξτε το ΟΝΟΜΑ και μόνο το ΟΝΟΜΑ και μην ξανά ασχοληθείτε με αυτό το θέμα, τελειώστε το. !!! 


 
Nick the Greek -Jnr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου