ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΙΚ, ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΤΟ ΔΙΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΜΕ... ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ!

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ 
ΑΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

http://attikanea.blogspot.gr/2015/10/blog-post_783.html

http://1ki1news.blogspot.gr/2015/10/syntoma-kai-apokalyptika-to-fainomeno.html


http://1ki1news.blogspot.gr/2015/10/terens-kouik-anexartitos-ellinaras.html


Ωστόσο θα πω και εδώ κάποια... Τόσα… Όσο!

Αν κάτι με κέρδισε για μία ακόμα φορά, είναι ο ζεστός, φιλόξενος αλλά και αγωνιστικός χώρος των Αττικών Νέων, καθώς και η εκ των πραγμάτων κομψή τοποθέτηση της φίλης και συναδέλφου, που πολύ εκτιμώ!

Από την εκεί «παρουσία σας», δεν κράτησα κάτι που να είναι καλό.

Και … κύριε Κουίκ, το χειρότερο για εσάς… είναι πως έντεχνα επιχειρείτε, να τοποθετήσετε τα όσα συνέβησαν… σε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων, ενώ είναι προφανές ότι αποτελούν πολιτικό ζήτημα! (αυτό υποστηρίζουν επίσης και εξαιρετικοί συνάδελφοί σας από τον πολιτικό χώρο με τους οποίους συνομιλώ) Άλλωστε γι αυτό το προσπαθείτε με στρατηγική πολιτικού ελιγμού! Φτάνει να διαβάσει κανείς προσεκτικά, πως διατυπώνετε τις τελευταίες σας φράσεις!

Και… Ναι! Σωστά το λέτε! Η συγνώμη δεν είναι μια απλή λέξη!
Είναι πολύ σημαντική!

Τόσο, που αν με ειλικρίνεια την ζητούσατε απευθείας σε όποιον το χρωστούσατε και μάλιστα δημόσια, άσχετα αν εκείνος θα την δεχόταν ή όχι, θα είχατε για τους άλλους τουλάχιστον το άλλοθι ότι προσπαθήσατε να επανορθώσετε!
Ξέρετε, επειδή εδώ θα τα λέμε όλα πια…
 Δεν εκτιμώ καθόλου τα διάφορα πλησιάσματα από κοινούς μας γνωστούς, έστω κι αν καλοπροαίρετα αλλά αυθαίρετα(;) το έκαναν.

Δεν εκτιμώ ούτε τα τηλεφωνήματα που κάνατε σε «πολιτικό» κοινό μας φίλο, ο οποίος μου μετέφερε την καλλιέργεια της… καλής σας πρόθεσης και μέσω του οποίου σας διαμήνυσα, πως αρνούμαι την «τετ α τετ » συγνώμη σας!

Καταρχήν δεν την ζήτησα.
Επί πλέον δεν τη δέχομαι και τρίτον, γιατί (τετ α τετ- προσωπικό ή τηλεφωνικό);

Είμαστε συγγενείς ή «κολλητοί φίλοι»;
Λυπάμαι κύριε Κουίκ! Ούτε σαν συνάδελφοι θα μπορούσαμε!

Όχι. Ούτε σαν συνάδελφοι όπως χαρακτηριστικά και καλόπιστα αναφέρει η Πόπη στην προσπάθειά της να χαμηλώσουν οι τόνοι και ως προσπάθεια τη σέβομαι απεριόριστα.

Όχι κύριε! Είστε πολιτικό πρόσωπο πλέον… Και υφυπουργός!
Είμαι ανεξάρτητος Έλληνας δημοσιογράφος και …ως εκεί!

Μεταξύ αυτών που απορρέουν από την ιδιότητα που υπηρετώ, είναι και να σας θέτω ερωτήματα που άλλοτε θα σας αρέσουν και άλλοτε όχι…

Μεταξύ αυτών που εσείς, από πολιτική θέση έχετε να διαχειριστείτε είναι και να απαντάτε. όπως κρίνετε βέβαια.

 Αλλά πάντα στο πλαίσιο του σεβασμού της προσωπικότητας και με αξιοπρέπεια… που την επιβάλει σε απόλυτο βαθμό η θεσμική σας ιδιότητα, ώστε με την διαδικασία αυτή να επικοινωνούμε στους πολίτες το μέγεθος , την ποιότητα, την αρτιότητα και τόσα άλλα, μα κυρίως την διαφάνεια των υπηρεσιών σας, προς την πατρίδα και του πολίτες της.

 Κλείνοντας «προς το παρόν» θα σταθώ σε δύο ακόμα που πρέπει.

Και τα δύο σοβαρότατα νομίζω, ενώ το πρώτο από αυτά... προτρέπει στην ανάγκη δεύτερης ανάγνωσης των ερωτήσεων που «ορθές» επιμένω πως είναι... και σε αυτό συνηγορούν οι απόψεις τουλάχιστον δύο πολιτικών επιστημόνων, επικοινωνιολόγων, αλλά και πολιτικών που έχουν θορυβηθεί με την ρηχή αντιμετώπιση και την αδέξια από μέρους σας διαχείριση διότι, είτε σας ξέφυγαν βασικές αναφορές, είτε ηθελημένα τις προσπερνάτε για δικούς σας λόγους.

Ο δημοσιογράφος, δηλαδή ο υποφαινόμενος και στις δύο ερωτήσεις (ακούστε ξανά ή διαβάστε τες ), αναφέρει προγενέστερες διαρροές, αναφέρει δημοσίευμα ή δημοσιεύματα, ακόμα και - έντυπο - τύπο. 
Αναφέρει, ή (για όσους δεν το γνώριζαν) αποκαλύπτει, ότι κυκλοφορούν ευρέος και... ονόματα!!! 

Μεταξύ αυτών επικαλείται τις πηγές του! Αυτονόητη είναι η παραδοχή, ότι όλοι οι δημοσιογράφοι έχουμε πηγές, σε διάφορα επίπεδα από κάτω προς τα πάνω και το αντίστροφο.

ΚΑΙ… ΟΡΙΣΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ, μετά την μικρή εισαγωγή του Επικεφαλής της Ελλήνων Πολιτεία, 
Παναγιώτη Αποστόλου.

Πόσο απόρρητα σας μοιάζουν αυτά; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Σοβαρότης μηδέν;

Σε ποιο σημείο και με ποιόν τρόπο σας ζήτησα να αποδεσμεύσετε πληροφορίες που είναι «κτήμα» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και άρα εμπίπτουν στο απόρρητο;

Ποιά ευαίσθητα δεδομένα «άγγιξα» των Πολιτικών Υποθέσεων της Ξάνθης!
Όσα σας ρώτησα ήταν και είναι στη δημόσια θέα, στη δημόσια χρήση και στην εσφαλμένη ή όχι αντίληψη και κρίση του καθενός!

Μάλλον υπηρεσία προσέφερα, διότι ρωτώντας τα (κάποιος θα τα ρωτούσε) σας έδωσα τη δυνατότητα να διαψεύσετε και να φωτίσετε με τον τρόπο σας την ισχυρή πλευρά της εικόνας και την πολύ επίπεδη, αξιοσύνη των λειτουργών της

Σας προσέφερα τα εργαλεία στον βαθμό που μπορούσα με την ταπεινή μου προσπάθεια, να αξιοποιήσετε την ευκαιρία να ψέξετε του συκοφάντες ή να καλύψετε κενά (αν υπήρχαν) μα πάνω από όλα να υπερασπιστείτε και την εικόνα της χώρας, που αναμφίβολα είναι ισχυρή στην ανώτερη δυνατή κλίμακα, μα και να υπερασπιστείτε όσους και όσα την διατηρούν στα υψηλότερα standarts.

Υποχρέωσή μου ως πολίτης αυτής της χώρας, είναι να σέβομαι και να τιμώ όλους εκείνους που φροντίζουν τον ασφαλή ύπνο όλων μας.

Υποχρέωσή μου και ως πολίτης και ως δημοσιογράφος, είναι να είμαι ενεργός. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

 Και αν παρόλα αυτά, δεν μπορούσατε για οποιονδήποτε λόγο να απαντήσετε, ή κρίνατε πως δεν έπρεπε, ή σας ξάφνιασαν οι ερωτήσεις μου και σας έφεραν σε αμηχανία ή ακόμα και σε δύσκολη θέση, ας καταφεύγατε στο καθιερωμένο μοντέλο… δεν απαντώ ή δεν μπορώ να το απαντήσω, αν υπάρχει άλλη ερώτηση να την ακούσω, και όλα τα γνωστά με την απαιτούμενη ευγένεια και όχι συνοδευόμενα με χειμαρρώδη ροή χαρακτηρισμών και ενίοτε σκληρών χαρακτηρισμών, για να φτάσετε στην ύψιστη για εμένα ύβρη που την περιέβαλαν η αλαζονεία για την οποία αρκετά φημίζεστε και ο «μαγκιόρικος» περιθωριακός τύπος έκφρασης!!!
Όταν «τρέχουν» ανοιχτά - δημόσια τέτοιου είδους ζητήματα και εφόσον ασχολείστε με Θρακικά θέματα, την γείτονα Τουρκία, την συνολικότερη εξωτερική πολιτική, στον βαθμό που συμμετέχετε κλπ… 
Δεν μπορούσα να μην σας τις θέσω απλά και μόνο επειδή θα σας βόλευε κάτι «πιο ελαφρύ» ή χιλιοειπωμένο μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Τέλος, το σημαντικότερο που νομίζετε ότι πέρασε απαρατήρητο, είναι ερώτημα αλλά όχι για εσάς!
Πρόκειται για κάτι σαν γρίφο που απευθύνεται σε απρόβλεπτα δυνατούς λύτες.

Εσείς - κι αυτό μπορεί να το διαγνώσει εύκολα κάποιος με εμπειρία ζωής - είστε και προβλέψιμος και με περιορισμένη δυνατότητα σε ορισμένες δυσκολίες!

Η συγνώμη δεν είναι μια απλή λέξη! Εσείς το είπατε κύριε υπουργέ!!!
Ο προδότης , ο Τουρκοπράκτορας… Τι λέξη είναι; Είναι απλή; Μικρή ή μεγάλη;

Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ… ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!
Μα πολύ μικρός όμως! Και φυσικά δεν εννοώ σε ηλικία!

Κι αυτό το λέω εγώ κύριε υπουργέ! 
Ως γνήσιος Έλληνας που δεν τόλμησε ποτέ να αμφισβητήσει την… Ελληνικότητα οποιουδήποτε Έλληνα καθώς και την Ελληνικότητα των παιδιών του έμμεσα ή άμεσα ή… της οικογένειας και των συγγενών του!

Μέχρι τώρα δεν έχω αμφισβητήσει ούτε και την δική σας «Ελληνικότητα»
κύριε υπουργέ, ή αλλιώς κύριε Τέρενς Σπένσερ Νικόλαε Κουίκ...

Είστε απίστευτα μικρός!!!

Θανάσης Ζωγράφος
Mέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου
Email: zografos.esd@gmail.com
Κιν: 6944999379


Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου